Skapa kontoLogga in
 
RSS Feed Twitter Facebook Instagram

Redaktionen

Redaktionen

ÄGARE

JOAKIM HELMBRANT
Gillar nog bäst att se film och TV-serier hemma i soffan. Bor på subwoofer-säkert avstånd från närmsta granne vilket vilken hembioägare som helst gillar (grannar till hembioägare gillar nog det också). Gillar dokumentärer och musik/konsertfilmer. Har förmodligen fler vinylspelare än vad som betraktas som helt normalt, och lyssnar gärna på musik både via vinyl (och 78s), MC, CD och streamat. Lyssnar gärna på filmpodcasts som ”Hög av film” och ”Titta dom snackar” under kvällspromenaderna.

ERIK LARSSON
Skickar upprörda mejl till försäljare på ebay som blandar ihop Michael Mann med Michael Bay varav den förstnämnde länge har setts som husgud i hemmet (gillar dock the Rock och Armageddon). Har recenserat film i ett par år och försöker för tillfället tillgodogöra mig kunskap inom ämnet genom filmvetenskapliga studier. Har länge lagt stort fokus på amerikansk film, men börjar nu också intressera mig mer för europeisk film, både ny och gammal.

MATS LUNDBERG
Han har slukat film och TV-serier i över 30 år och är fortfarande inte trött på formatet. Ser gärna thrillers eller sci-fi i filmsoffan, men är i princip allätare. Mats har skrivit om film sedan 2008 och enligt rykten hade minst åtta fulla flyttlådor med film vid senaste flytten. Skåning som omlokaliserades till norrland och blev förfärad av snön och alla mygg som endast tidigare setts på TV.

PÄR WIRDFORS
Skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

MEDARBETARE

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)