Skapa kontoLogga in
 
RSS Feed Twitter Facebook Instagram

Vinn Anchorman 2: The Legend Continues på Blu-ray

Vinn Anchorman 2: The Legend Continues på Blu-ray

Vi tävlar ut tre exemplar av Anchorman 2 på blu-ray!

Med 70-talet bakom sig återvänder San Diegos främsta nyhetsankare, Ron Burgundy. Med sig har Ron sitt sidoankare tillika fru Veronica Corningsone, väderpresentatören Brick Tamland, mannen på gatan Brian Fontana och sport-ankaret Champ Kind. Tillsammans kommer de att ta sig an landets första 24-timmars nyhetskanal, och det kommer att bli en smutsig kamp.

Anchorman2_bild

TÄVLINGSUPPGIFT:

Will Ferrell är en av Hollywoods mest produktiva skådespelare. I filmen A Night at the Roxbury, som Ferrell för övrigt också skrivit manus till, spelas vid upprepade tillfällen en känd så kallad eurodisco-låt. Vilken låt är det?

 

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn@filmfenix.se med rubriken ”Anchorman2” senast söndag den 11/5.

 

anchormanomslag

 

 

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Paramount för de fina priserna.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
The following two tabs change content below.
Filmfenix

Latest posts by Filmfenix (see all)

Publicerad den 5 maj, 2014